Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Ny lansering – PREP´D Cocktails Tom Collins

5 April 2024

Pressrelease

Ny lansering – PREP´D Cocktails Tom Collins

Nu lanseras PREP´D Cocktails, Tom Collins, i systembolagets beställningssortiment. Första Tom Collins på Bag in Box!

Ny lansering – PREP´D Cocktails Tom Collins

Vi är glada över att introducera Prep’d Cocktails, Tom Collins, på Bag in Box till marknaden. Med denna produkt kan konsumenter njuta av den fräscha smaken av en Tom Collins utan krångel eller komplicerade recept. Det är vår vision att göra högkvalitativa cocktails mer tillgängliga för alla, och vi tror att Tom Collins på Bag in Box är ett stort steg i den riktningen.

Tom Collins är en ikonisk drink som har varit en favorit i cocktailkretsar i årtionden. Med sin fräscha smak av gin, citronsaft och inslag av sötma är det en uppskattad favorit bland bartenders och hemmamixare över hela världen. Med Prep'd Tom Collins är det nu möjligt för alla att avnjuta denna utsökta cocktail med minimal ansträngning. Bara häll, servera och njut!.

Prep’d Tom Collins tillverkas i Sverige och innehåller en noggrant balanserad blandning av högkvalitativa ingredienser, perfekt avvägt för att ge den perfekta Tom Collins-upplevelsen varje gång.

Förpackningen är inte bara praktisk; den är också ett viktigt steg mot att minska vår påverkan på miljön. Genom att minska koldioxidavtrycket och förpackningsavfallet är denna produkt ett exempel på hur innovation inom förpackningsdesign kan bidra till miljövänligare alternativ inom alkoholindustrin. 

Tidigare pressreleaser

Drink istället för dessert!
Artikel

Drink istället för dessert!

Något sött efter maten? Varför inte testa en god cocktail som efterrätt nästa gång du bjuder på fest.

Cocktail, long drink eller grogg – vad är skillnaden?
Artikel

Cocktail, long drink eller grogg – vad är skillnaden?

En drink är en drink, eller? Nja, rätt ska vara rätt och när du beställer något gott att dricka i baren nästa gång gäller det att inte gå vilse i terminologin. Här kommer därför Cocktailguidens lathund med några goda drinktips.

5 julklappstips för drinkälskaren
Artikel

5 julklappstips för drinkälskaren

Har du slut på julklappsidéer? Ge bort något i jul som kommer att uppskattas på riktigt! Nu när julen står för dörren vill vi dela med oss av några träffsäkra julklappstips. Här har vi samlat våra bästa presenttips från drink- och cocktailvärlden.

Så blandar du drinkar som ett proffs
Artikel

Så blandar du drinkar som ett proffs

Vill du kunna imponera på dina vänner med en riktigt bra drink? Vi delar med oss av tipsen som gör dig till en hemmabartender i världsklass.