Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Om oss

Om oss

Cocktailguiden är den självklara platsen för alla hemmabartenders, såväl nybörjare som mer erfarna. Vi vill ge dig grundläggande insikter i hur man blandar riktigt bra och goda drinkar och cocktails så att du kan utveckla din inneboende bartender. 

Här kommer du att få ta del av ett brett utbud av drinkrecept, videoguider, intervjuer, trendspaningar och krogtips. Förutom vår stora receptsamling här hittar du oss även på Facebook, Instagram, YouTube och TikTok. 

Cocktailguiden är en del av Vinguiden, Sveriges största kommersiella e-handelsplats för vin. Hit vänder sig tusentals vinälskare varje vecka för att ta del av det senaste inom vinvärlden. Du kan läsa mer om Vinguiden här.

Välkommen!

 

“Lyft ditt cocktailskapande till nästa nivå”
Vårt Team
Vilka är vi som jobbar här
Björn Ryttegård
Björn Ryttegård
Product Owner
Sofie Finati
Sofie Finati
Art Director
Robin Källström
Robin Källström
Delivery Manager
Lina Wiklund
Lina Wiklund
Marketing Coordinator
Ludvig Hirsch
Ludvig Hirsch
Account Manager
Alexander Noushandeh
Alexander Noushandeh
Account Manager