Meny
Hem / Vinterns Heta Drink: Spicy Sunrise

15 Februari 2024

Pressrelease

Vinterns Heta Drink: Spicy Sunrise

I årets vinterdrink möts whiskylikören Fireball och den färdigblandade sangrian La Sangria de la Playa på ett oväntat, men ändå självklart sätt. Trots att denna drink serveras kyld, värmer den vinterkylan med sin kryddiga hetta. Fireball är en whiskylikör som är välkänd för sina tydliga toner av kanel och sitt eldiga smakprofil.

Vinterns Heta Drink: Spicy Sunrise

I årets vinterdrink, Spicy Sunrise, kombineras Fireball med La Sangria de la Playa, en drickfärdig sangria tillverkad av vin, frukt och varma kryddor. Tillsammans skapar de en smaksensation perfekt för de kalla och mörka vinterdagarna.

Sofie Skoog, Senior Brand Manager på Anora, säger: "La Sangria de la Playa och Fireball är en perfekt match eftersom smakerna i sangrian och whiskylikören kompletterar varandra på ett otroligt sätt. När de blandas uppstår en kryddig explosion där Fireball sätter eld på den uppfriskande sangrian."

Spicy Sunrise har sin grund i La Sangria de la Playa, som levereras i en 1,5 liters förpackning. Den har en varm och fyllig doft med inslag av kanel, mörka bär, apelsin och kryddnejlika. Till sangrian tillsätts Fireball, apelsinjuice och uppfriskande Fanta för en friskare och mer uppiggande upplevelse.

Spicy Sunrise är en perfekt drink för mingel, framför öppna spisen eller efter en dag i backen. Den kan också njutas som den är eller tillsammans med snacks som ostar, chark, oliver, chips och nötter.

Recept för Spicy Sunrise:

För 1 glas:
5 cl La Sangria de la Playa
3 cl Fireball
2 cl apelsinjuice
Fanta orange
Krossad is

Gör såhär:

  1. Fyll ett glas med rikligt med krossad is. Häll i Fireball, La Sangria de la Playa och apelsinjuice.
  2. Toppa med Fanta orange och dekorera med en apelsinskiva. Denna drink kan även enkelt blandas i en kanna för större sällskap.

Tidigare pressreleaser

Plantation lanserar två rom med fullt fokus på ursprung
Pressrelease

Plantation lanserar två rom med fullt fokus på ursprung

I en värld av drycker där originalitet och arv spelar stor roll, lanserar  Plantation Rum två anmärkningsvärda skapelser som hyllar ursprung och tradition. Under ledning av den visionära master blender Alexandre Gabriel, lanseras dessa den 31 oktober i Systembolagets beställningssortiment.

High Coast Distillery lanserar Origins Series samlingsbox
Pressrelease

High Coast Distillery lanserar Origins Series samlingsbox

Den 8 november 2023 lanserades Origins-boxen från High Coast. I fyra miniatyrflaskor möter vi av High Coast Distillerys grundläggande smakprofiler.

Sjösäker snaps i ny förpackning lanseras den 4 december 2023
Pressrelease

Sjösäker snaps i ny förpackning lanseras den 4 december 2023

Norrtälje Bränneri har producerat snapsen "Sailing" i sina karakteristiska sneda flaskor sedan början av 2000-talet. Men under 2023 har de sökt efter en mer praktisk flaska som uppfyller Systembolagets nya viktkrav och som är i linje med deras nya grafiska profil.

5 julklappstips för drinkälskaren
Artikel

5 julklappstips för drinkälskaren

Har du slut på julklappsidéer? Ge bort något i jul som kommer att uppskattas på riktigt! Nu när julen står för dörren vill vi dela med oss av några träffsäkra julklappstips. Här har vi samlat våra bästa presenttips från drink- och cocktailvärlden.

Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA