Meny
Hem / Popsensationen Bolaget lanserar svensk ekologisk vodka

12 Mars 2024

Pressrelease

Popsensationen Bolaget lanserar svensk ekologisk vodka

Bolaget bildades 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200 miljoner samlade streams under endast tre år har Bolaget blivit ett av de absolut hetaste namnen i musikbranschen. Nu är det dags att ta nästa steg i karriären då Bolaget kommer att lansera sin första spritprodukt i samarbete med Live Brands Factory AB. Detta blir en ekologisk svensk vodka med namnet RODEO Pure Swedish Vodka, utvecklad från grunden av bandet tillsammans med Live Brands Factory AB. Säljstart på Systembolaget idag den 11 Mars.

Popsensationen Bolaget lanserar svensk ekologisk vodka

”Vi ger dig smaken av det otämjda. En vodka som funkar lika bra under en vild fest fylld av musik och skratt, som under en stjärnklar himmel i den nordiska vildmarken. Den lena smaken kommer förhoppningsvis inte göra någon besviken och vi hoppas RODEO framöver får vara en del av alla de där kvällarna du inte planerat att komma hem.” – Bolaget

RODEO Pure Swedish Vodka är en 100% ekologisk produkt, där alkoholhalten ligger på 37,5% för att göra vodkan njutbar även i sin renaste form. För att få till den perfekta balansen i såväl smak som doft har alla i Bolaget personligen varit involverade under hela utvecklingsprocessen, i samråd med profilen Marcus Dübois. Den sistnämnda slog igenom som motocrossåkare, men har på senare tid även blivit något av en influencer där YouTube är hans främsta kanal.

År 2023 gjorde Bolaget årets två mest streamade låtar med Kan inte gå som idag har över 76 miljoner streams och Ikväll igen som idag har över 50 miljoner streams. När Kan inte gå släpptes slog den alla typer av rekord på Spotify och blev dessutom en av de mest streamade låtarna någonsin i Sverige under ett dygn. Nu har Bolaget även en chans att kamma hem några Grammisar då de nominerats i fyra kategorier i årets upplaga!

”Jag är facinerad över Bolagets framgångar! De är ett nytt fenomen som är här för att stanna. Vi är väldigt glada över att få uppdraget att göra en vodka, tillsammans med bandet. Jag tror att många kommer att uppskatta denna goda vodka.” – Sari H Wilholm, Live Brands Factory AB

Tidigare pressreleaser

Absolut Vodka lanseras i pappersflaska
Pressrelease

Absolut Vodka lanseras i pappersflaska

Resan mot att skapa en helt biobaserad pappersflaska är bara i sin linda för Absolut Vodka, som idag säljs på 140 marknader över hela världen. Som ett stort globalt varumärke är det viktigt att hitta hållbara förpackningslösningar som passar olika marknaders konsumentbehov och infrastruktur för återvinning.

Bacardi minskar kolavtrycket från tillverkning av glasflaskor
Pressrelease

Bacardi minskar kolavtrycket från tillverkning av glasflaskor

Ett försök med en ny banbrytande teknik i samarbete med Hrastnik1860 minskar utsläppen av växthusgaser med mer än 30%.

Vodka – så blev det enkla, okryddade brännvinet en världsberömd premiumprodukt
Artikel

Vodka – så blev det enkla, okryddade brännvinet en världsberömd premiumprodukt

Idag är vodka en av världens mest populära spritdrycker. Men så har det inte alltid varit. Det krävdes nämligen hundratals år och ett överraskande stort antal misslyckanden innan vodkan slutligen slog igenom och lyckades vinna stjärnstatus även i väst. Häng med på en nära på förhistoriskt lång resa som lite oväntat börjar i ett ukrainskt grottkloster.

Vodka gör comeback – med hantverksproducenter och mineraler
Artikel

Vodka gör comeback – med hantverksproducenter och mineraler

Efter en tids kräftgång är vodkan på väg tillbaka. Rekordsiffror spås när en ny generation förväntas bli sugna på ren sprit.

Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA