Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag

31 Maj 2024

Pressrelease

Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag

Carlsberg lanserar nu nya Cocktail Collective Watermelon. Det är den första blanddrycken i sitt slag: Söt i smaken, men med lägre sockerinnehåll och färre kalorier än andra liknande produkter på marknaden. Produkten hittas på Systembolaget från 1 juni.

Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag

Carlsbergs nyaste produkt är här: Cocktail Collective Watermelon. Denna blanddryck (ibland kallat alkoläsk) kombinerar en söt smak av vattenmelon med lägre sockerhalt och färre kalorier än traditionella alternativ på marknaden. Med endast 29 kcal och 0,8 gram socker per 100 ml sticker denna dryck ut som ett alternativ till fullsockrade drycker och med en sötare smak än många Hard Seltzers.

– Med Cocktail Collective Watermelon vill vi erbjuda en dryck som inte tummar på något. Den har en söt och frisk smak, men med minskad energihalt på grund av ett lägre sockerinnehåll. Det är en unik produkt utan motsvarigheter på marknaden i dag, säger Alexandra Lindhoff Hankers, varumärkesansvarig för Cocktail Collective.

Cocktail Collective Watermelon har utvecklats som ett svar på den ökande efterfrågan på sötare alkoholhaltiga drycker med lägre sockerinnehåll. Produkten är vinnare av den första offerten från Systembolaget för en blanddryck med mindre än tio gram socker per liter.

– Carlsberg arbetar stenhårt för att få fram drycker med lägre sockerhalt och här har vårt innovationsteam lyckats med något helt nytt. Vi är superstolta över att kunna lansera Cocktail Collective Watermelon, säger Alexandra Lindhoff Hankers.

Cocktail Collective Watermelon, 4,5 %, finns på Systembolaget från 1 juni, där den kostar 13:90 kr. Drycken gör också fler smaker inom Cocktail Collective-familjen sällskap och finns på utvalda restauranger runt om i Sverige.

Tidigare pressreleaser

Sweden Rock lanserar limiterad hantverksgin inför årets festivalsäsong
Pressrelease

Sweden Rock lanserar limiterad hantverksgin inför årets festivalsäsong

Sweden Rock Spirits breddar nu sin produktportfölj ytterligare med Sweden Rock Handcrafted Gin, en smakrik kvalitetsgin med toner av grapefrukt, korianderfrö och citronzest. Ginen utgör en perfekt bas för din Gin & Tonic, men funkar även utmärkt att avnjuta i sin rena form. Upplagan är begränsad, men trots detta är priset endast 399 kronor för 700 ml. Säljstart på Systembolaget idag den 15 maj - perfekt inför festivalsäsongen!

Limoncello DiCapri lanserar en crema
Pressrelease

Limoncello DiCapri lanserar en crema

Den 4 mars släpper släpps Limoncello DiCapri Crema i beställningssortiment.

Dubbel succé: Efva Attling lanserar Double Trouble Gin i samarbete med Feddie Ocean Distillery i Norge
Pressrelease

Dubbel succé: Efva Attling lanserar Double Trouble Gin i samarbete med Feddie Ocean Distillery i Norge

Den internationellt erkända svenska smyckesdesignern Efva Attling utökar sin kreativa repertoar med lanseringen av Double Trouble Gin, producerad i samarbete med prisbelönta Feddie Ocean Distillery i Norge. Denna spännande nyhet där Efva Attling har designat etiketten och varit involverad i utprovningen av receptet erbjuder en unik upplevelse för ginälskare i Sverige. Attling Double Trouble Gin 500 ml, 40%, 349 kr, lansering på Systembolaget 3 juni 2024.

Sommarens söta och syrliga smaker i Koskenkorvas nya läskande likörer
Pressrelease

Sommarens söta och syrliga smaker i Koskenkorvas nya läskande likörer

Koskenkorva är vodkan som är världskändis och kommer från den lilla byn i västra Finland med samma namn. Efter ett pärlband med populära likörlanseringar de senaste åren där vodkan agerar bas presenteras nu inte bara en, utan två purfärska nyheter. Koskenkorva Strawberry och Koskenkorva Passionfruit är sommarkänsla på flaska där kombinationen mellan sött och syrligt bildar det perfekta smakäktenskapet.