Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Sweden Rock lanserar limiterad hantverksgin inför årets festivalsäsong

16 Maj 2024

Pressrelease

Sweden Rock lanserar limiterad hantverksgin inför årets festivalsäsong

Sweden Rock Spirits breddar nu sin produktportfölj ytterligare med Sweden Rock Handcrafted Gin, en smakrik kvalitetsgin med toner av grapefrukt, korianderfrö och citronzest. Ginen utgör en perfekt bas för din Gin & Tonic, men funkar även utmärkt att avnjuta i sin rena form. Upplagan är begränsad, men trots detta är priset endast 399 kronor för 700 ml. Säljstart på Systembolaget idag den 15 maj - perfekt inför festivalsäsongen!

Sweden Rock lanserar limiterad hantverksgin inför årets festivalsäsong

”Då vi sett att intresset för gin ökat kraftigt under de senaste åren kändes det självklart att addera en riktigt fin kvalitetsgin till Sweden Rocks produktportfölj. Vi har medvetet valt att lägga priset på en konkurrenskraftig nivå, så att alla som vill ska ha möjlighet att köpa den. Att avnjuta en iskall Gin & Tonic innan konserten, vid grillen eller i solstolen är något jag själv verkligen uppskattar, så med denna lansering är sommarkänslan säkrad!” - Marcus AntonssonFood & Beverage Manager på Sweden Rock Festival

Sweden Rock Spirits

Sweden Rock har genom Sweden Rock Spirits lanserat ett antal storsäljande alkoholprodukter under de senare åren. Det började 2015 med en whisky som sålde slut direkt och därefter har det fortsatt med en ny whisky varje år, där varje utgåva varit unik i sitt slag. Det har också tagits fram ett par olika sorters rom, där den senaste utgåvan var en del av firandet av den 30:e upplagan av Sweden Rock Festival, Sveriges genom tiderna största rockfestival. Att nu kunna addera en gin av högsta kvalitet till Sweden Rock Spirits-familjen känns därmed som ett naturligt steg i utvecklingen av den växande produktportföljen. Precis som vid tidigare spritlanseringar är upplagan begränsad, så vill du försäkra dig om att kunna blanda den perfekta Gin & Tonicen inför sommarens alla trevligheter så gäller det att vara snabb.

Faktaruta
Namn: Sweden Rock Handcrafted Distilled Gin
Artikelnummer: 85991
Volym: 700 ml
Alkoholhalt: 40,0 % vol.
Pris: 399 kr
Säljstart: 15 Maj, 2024
Ursprung: Sverige
Distributör: Live Brands Factory AB

Tidigare pressreleaser

Stockholms Bränneri släpper gin på burk
Pressrelease

Stockholms Bränneri släpper gin på burk

För att minska sina produkters klimatpåverkan men också för att utveckla och utmana produktkategorin så släpper Stockholms Bränneri nu Dry Gin Refill. Vår hyllade, ekologiska Dry Gin inspirerad av vår nordiska omgivning, nu fylld på aluminiumburk.

Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag
Pressrelease

Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag

Carlsberg lanserar nu nya Cocktail Collective Watermelon. Det är den första blanddrycken i sitt slag: Söt i smaken, men med lägre sockerinnehåll och färre kalorier än andra liknande produkter på marknaden. Produkten hittas på Systembolaget från 1 juni.

Blanda drinkar med nylanserade Skrea Backe Summer Gin 2024
Pressrelease

Blanda drinkar med nylanserade Skrea Backe Summer Gin 2024

Årets summer gin 2024 är nu lanserad på Systembolaget! En örtig gin smaksatt med gurka från Warbergs Tomateria. Men vad blandar man med denna skapelse?

Grönstedts vill sätta guldkant på 6:e juni - Lanserar jubileumscognac
Pressrelease

Grönstedts vill sätta guldkant på 6:e juni - Lanserar jubileumscognac

I 20 år har Grönstedts lanserat ”Le National” inför nationaldagen - en premiumcognac i begränsad upplaga med en ny smakprofil och en ny design på flaskan varje år. Årets Grönstedts Le National är dedikerad Gamla Stan där Johan Daniel Grönstedt levde och verkade och i slutet av 1800-talet tappade sin allra första cognac med eget namn.