Meny
Hem / High Coast Distillery lanserar Origins Series samlingsbox

21 November 2023

Pressrelease

High Coast Distillery lanserar Origins Series samlingsbox

Den 8 november 2023 lanserades Origins-boxen från High Coast. I fyra miniatyrflaskor möter vi av High Coast Distillerys grundläggande smakprofiler.

High Coast Distillery lanserar Origins Series samlingsbox

Origins utgör kärnan i deras sortiment av whisky. Denna serie representerar deras ursprung och består av fyra olika varianter som kontinuerligt produceras enligt samma recept. Origins är en stolt hyllning till Ångermanälvens stränder, där älven möter havet och timret har flottats och bearbetats i generationer. Origins presenterar fyra olika smakprofiler som tar dig med till grunderna av deras språk inom whiskyvärlden.

High coast berättar att de är glada att kunna samla våra rötter i en enda låda. Var och en av dessa whiskys är en grundsten, tillsammans utgör de fundamentet för High Coast. Med detta paket kan du och dina vänner enkelt prova alla fyra på en gång: Älv, Berg, Hav och Timmer. Jämför dem, diskutera smaknyanserna och fördjupa er i whiskykunskapen. Låt deras unika egenskaper berika er och skapa en njutbar stund med dofter och smaker.

Samlingssatsen med 4 flaskor à 50 ml innehåller följande:

 • Älv 46% ABV. En orökt variant, lagrad på bourbonfat.
  Berg 50% ABV. En orökt variant, lagrad på PX- och bourbonfat.
  Hav 48% ABV. En lätt rökig variant, lagrad på bourbonfat och nya ekfat.
  Timmer 48% ABV. En rökig variant, lagrad på bourbonfat.

Fakta:

 • Alkoholhalt: 48%
  Flaskvolym: 200 ml
  Pris: 279 SEK

Tidigare pressreleaser

12 höstiga spritsorter som passar under den mörkare årstiden
Artikel

12 höstiga spritsorter som passar under den mörkare årstiden

Nu är årstiden med kortare och mörkare dagar här. Precis som rosévin passar bäst under sommaren och mustiga rödviner gör sig bättre till hösten, finns det spritsorter som passar bättre och sämre för olika årstider. Exakt vad du ska dricka under hösten är givetvis mycket en fråga om smak. Vi har valt ut ett flertal olika spritsorter som går bra att smutta på som de är, eller blanda i en höstdrink. Drick och njut!

5 julklappstips för drinkälskaren
Artikel

5 julklappstips för drinkälskaren

Har du slut på julklappsidéer? Ge bort något i jul som kommer att uppskattas på riktigt! Nu när julen står för dörren vill vi dela med oss av några träffsäkra julklappstips. Här har vi samlat våra bästa presenttips från drink- och cocktailvärlden.

Goda whiskydrinkar du enkelt blandar hemma
Artikel

Goda whiskydrinkar du enkelt blandar hemma

En whiskydrink passar både den inbitne whiskyfantasten såväl som den som precis börjat utforska whiskyvärlden. Vi ger dig knepen för att få till en riktigt bra drink och tipsar om fem klassiska whiskydrinkar.

Mackmyra Svensk Whisky lanserar premiumwhisky i PET-flaska
Pressrelease

Mackmyra Svensk Whisky lanserar premiumwhisky i PET-flaska

Mackmyra Svensk Whisky tar ett stort steg mot en mer hållbar framtid genom att låta sin storsäljare Mack by Mackmyra transformeras till en PET-flaska. Genom att erbjuda högkvalitativ svensk hantverkssprit till en lägre prispunkt i en miljövänligare förpackning, strävar företaget efter att göra sina produkter tillgängliga för en bredare publik utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller hållbarhet.

Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA