Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Dubbel succé: Efva Attling lanserar Double Trouble Gin i samarbete med Feddie Ocean Distillery i Norge

29 Maj 2024

Pressrelease

Dubbel succé: Efva Attling lanserar Double Trouble Gin i samarbete med Feddie Ocean Distillery i Norge

Den internationellt erkända svenska smyckesdesignern Efva Attling utökar sin kreativa repertoar med lanseringen av Double Trouble Gin, producerad i samarbete med prisbelönta Feddie Ocean Distillery i Norge. Denna spännande nyhet där Efva Attling har designat etiketten och varit involverad i utprovningen av receptet erbjuder en unik upplevelse för ginälskare i Sverige. Attling Double Trouble Gin 500 ml, 40%, 349 kr, lansering på Systembolaget 3 juni 2024.

Dubbel succé: Efva Attling lanserar Double Trouble Gin i samarbete med Feddie Ocean Distillery i Norge

Double Trouble Gin är en sofistikerad och noggrant balanserad gin med toner av hibiskus, citrus och enbär, framtagen med en vision att kombinera traditionellt hantverk med modern elegans.

Efva Attling, känd för sin tidlösa och innovativa design, har personligen varit involverad i utvecklingsprocessen för att säkerställa att ginen speglar hennes estetiska och kvalitativa standarder, så även för designen av den vackra etiketten. Allt detta under ledning av destillatören Therese Storebø på Feddie Ocean Distillery som är beläget på den vackra ön Fedje utmed Norges västkust.

Feddie Ocean Distillery, är känt för sitt engagemang för hållbar produktion och användning av lokala råvaror. Deras expertis och passion för destillering har gjort det möjligt att skapa en gin som inte bara är av högsta kvalitet, utan också hållbart och organiskt producerad.

Attling Double Trouble Gin

Storlek: 500ml
Alkoholstyrka: 40%
Pris: 349 kr
Lansering: 3 juni 2024

Om Feddie Distillery

Feddie Distillery ligger på den norska ön Fedje och är dedikerat till att producera spritdrycker av högsta kvalitet med en stark betoning på hållbarhet och lokala råvaror. Deras passion för destillering och respekt för naturen genomsyrar varje flaska de producerar.

Tidigare pressreleaser

Hernö Gin och grundaren Jon Hillgren storvinnare i World Gin Awards
Pressrelease

Hernö Gin och grundaren Jon Hillgren storvinnare i World Gin Awards

The Gin Guild utser Hernö Gin till Distiller of the year och grundaren Jon Hillgren till Master Distiller of the Year vid årets Icons of Gin Awards. Hernö Gin som har en imponerande lista av utmärkelser och kan titulera sig världens mest prisbelönta destilleri kan i och med detta addera två av de absolut tyngsta titlarna till samlingen. Destilleriets Hernö Navy Strength Gin utsågs samtidigt till World’s Best Navy Gin vid World Gin Awards 2024.

Norrbottens Destilleri – från poker till granskott
Artikel

Norrbottens Destilleri – från poker till granskott

Det var den friska luften som gjorde det. Och första gången han drack ett glas vatten. – Jag märkte att ju mer tid jag spenderade här uppe, ju mer ville jag stanna kvar, säger tidigare pokerspelaren Dennis Bejedal, grundare av Norrbottens Destilleri.

Historien om drinken French 75
Artikel

Historien om drinken French 75

75 cocktail, french 75 eller soixante quinze. Kärt barn har många namn, och french 75 är verkligen en drink som är känd över hela världen. Men visste du att ursprungsdrinken var baserad på konjak istället för gin, och att drinken skapades i Paris under första världskriget? Eller att den ursprungligen hette enbart 75? Servera en läcker french 75 och överraska dina gäster med drinkens spännande historia på nästa bjudning.

Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag
Pressrelease

Cocktail Collective Watermelon är här – första blanddrycken i sitt slag

Carlsberg lanserar nu nya Cocktail Collective Watermelon. Det är den första blanddrycken i sitt slag: Söt i smaken, men med lägre sockerinnehåll och färre kalorier än andra liknande produkter på marknaden. Produkten hittas på Systembolaget från 1 juni.