Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Limoncello DiCapri lanserar en crema

1 Maj 2024

Pressrelease

Limoncello DiCapri lanserar en crema

Den 4 mars släpper släpps Limoncello DiCapri Crema i beställningssortiment.

Limoncello DiCapri lanserar en crema

Limoncello di Capri ägs av den italienska spritkoncernen Molinari. De tillverkar sina likörer på Amalfikusten av Sorrento citroner, som har en skyddad geografisk beteckning.

Limoncello DiCapri Crema är en smak explosion av intensiva citron blandat med delikat grädde. Drycken avnjuts bäst att antingen serveras över is, i cocktails eller varför inte hälla över en kula vaniljglass.

Den nya krämlikören markerar den första förlängningen av Limoncello DiCapri och har skapats som svar på ökad konsumentefterfrågan i kategorin och kärleken till både aperitivo och digestif.

Eric Berntson VD för Berntson brands sa: "Vi älskar att ha den ursprungliga Limoncello di Capri som en del av vår portföljen, så att arbeta i partnerskap med märket för att lansera en annan produkt som är full av bevisad provenans och innovation i lika stor omfattning är en absolut glädje.

"Det svenska kärleksförhållandet med italienska likörer är väl dokumenterat. Och med limoncello som rivaliserar aperitifer som årets 'spritz' dryck, är jag ganska säker på att intresset för en len, krämig variant kommer att vara stor i sommar."

Tidigare pressreleaser

Hallands första Single Malt Whisky - snart på Systembolaget!
Pressrelease

Hallands första Single Malt Whisky - snart på Systembolaget!

Den 9 april 2024 markerar fyra år sedan familjen Zachrisson på Fieruaas Distillery lagrade sin första destillation av Fjäre Single Malt Whisky. Denna svenska whisky har fått vila i tre år på nya, svenska ekfat från Thorslundskagge i Högsjö, därefter fram till buteljering i april i år fått mogna på 120-liters romfat från Jamaica. De första flaskorna kommer att finnas tillgängliga för försäljning i Systembolagets beställningssortiment från och med den 6 maj 2024.

Ny lansering – PEAK 2 PEAK På Systembolaget
Pressrelease

Ny lansering – PEAK 2 PEAK På Systembolaget

Första mars lanseras Peak 2 Peak i systembolagets ordinarie sortiment. Första Blended Malt Scotch Whisky på PET-flaska.

Italienska ägglikören Walcher Bombardino – prisvärd nyhet inför påsken
Pressrelease

Italienska ägglikören Walcher Bombardino – prisvärd nyhet inför påsken

Den 15 mars lanseras den uppskattade italienska ägglikören Walcher Bombardino. En klassisk och smakfull ägglikör av hög kvalitet till ett attraktivt pris.

Vodka från Stockholms Bränneri
Pressrelease

Vodka från Stockholms Bränneri

Stockholms Bränneri lanserar nu sin Vodka. Det urbana Stockholmsdestilleriet som förutom en stark ginportfölj också tillverkar aperitifer samt färdigblandade cocktails både med och utan alkohol breddar nu sitt utbud ytterligare.