Meny
Hem / Sprit / Gin & Genever / Gin / All About
All About
Gin

All About

Sverige

299 kr

Jmf.pris 427:14 kr/l

Kryddig smak med inslag av enbär, koriander, rosor, färska örter, rosépeppar och citrus.

Nr 751 - Flaska 700 ml - 45% - Sockerhalt <0,3 per 100ml
Om drycken
Producent: AB NO.1 Production
Importör: AB No.1 Production

En svensk gin skapad med fokus på det vackra i det enkla med en tydlig och ren smak av enbär som harmoniserar med friska men varma citrustoner, kryddor och örter. Styrkan på 45% framhäver ingredienserna på ett elegant och smakfullt sätt och gör den utmärkt som bas för drinkar och cocktails.

FULL POTT! 5/5

”En rakt driven vodkahintad gin med klassiska inslag av bland annat enbär, citrus, kryddnejlika, viol och anis. Det ligger och drar med en behaglig viskositet i strukturens kryddiga grepp och en viss stenig undergrund visar sig i avslutet. En behaglig, god gin och ett gott hantverk, tillika en bra partner i en GT.”
Boxtoppen.se, sept -22

Finns på de flesta Systembolag, skulle den inte finnas i din lokala butik kan du enkelt beställa den dit.

shopping-icon

All About

299 kr
+46
När du klickar på knappen ovan accepterar du Cocktailguiden.coms allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA