Meny
Hem / Italienska ägglikören Walcher Bombardino – prisvärd nyhet inför påsken

15 Mars 2024

Pressrelease

Italienska ägglikören Walcher Bombardino – prisvärd nyhet inför påsken

Den 15 mars lanseras den uppskattade italienska ägglikören Walcher Bombardino. En klassisk och smakfull ägglikör av hög kvalitet till ett attraktivt pris.

Italienska ägglikören Walcher Bombardino – prisvärd nyhet inför påsken

Alfons Walchers master blender Theodor Walcher har skapat en äkta italiensk ägglikör gjord på färsk mjölk från Sydtyrolen, färska ägg och rom. Walcher Bombardino kommer finnas tillgänglig i cirka 100 butiker på Systembolaget och via webben.

”Det är med en ära vi får erbjuda de svenska konsumenterna en klassisk italiensk ägglikör på systembolagshyllan igen. Med Walcher Bombardino ger vi konsumenterna möjligheten till att skapa klassiska drinkar eller att inspireras i köket igen”, säger Melker Ström, Head of Products på Enjoy Wine & Spirits.

Walcher Bombardino kostar endast 189 kronor per flaska (500 ml). Med sin karakteristiska gula färg och tydliga design sticker den ut i hyllan och blir ett snyggt inslag i barskåpet.

Walcher Bombardino är en utmärkt ingrediens i klassiska drinkar, men också en fantastisk smaksättare i desserter, tårtor och andra bakverk. Den kan också avnjutas som den är, serverad över is som en avec efter en härlig middag.

Tidigare pressreleaser

Vinterns Heta Drink: Spicy Sunrise
Pressrelease

Vinterns Heta Drink: Spicy Sunrise

I årets vinterdrink möts whiskylikören Fireball och den färdigblandade sangrian La Sangria de la Playa på ett oväntat, men ändå självklart sätt. Trots att denna drink serveras kyld, värmer den vinterkylan med sin kryddiga hetta. Fireball är en whiskylikör som är välkänd för sina tydliga toner av kanel och sitt eldiga smakprofil.

Vodka från Stockholms Bränneri
Pressrelease

Vodka från Stockholms Bränneri

Stockholms Bränneri lanserar nu sin Vodka. Det urbana Stockholmsdestilleriet som förutom en stark ginportfölj också tillverkar aperitifer samt färdigblandade cocktails både med och utan alkohol breddar nu sitt utbud ytterligare.

Hernö Gin och grundaren Jon Hillgren storvinnare i World Gin Awards
Pressrelease

Hernö Gin och grundaren Jon Hillgren storvinnare i World Gin Awards

The Gin Guild utser Hernö Gin till Distiller of the year och grundaren Jon Hillgren till Master Distiller of the Year vid årets Icons of Gin Awards. Hernö Gin som har en imponerande lista av utmärkelser och kan titulera sig världens mest prisbelönta destilleri kan i och med detta addera två av de absolut tyngsta titlarna till samlingen. Destilleriets Hernö Navy Strength Gin utsågs samtidigt till World’s Best Navy Gin vid World Gin Awards 2024.

Bacardi minskar kolavtrycket från tillverkning av glasflaskor
Pressrelease

Bacardi minskar kolavtrycket från tillverkning av glasflaskor

Ett försök med en ny banbrytande teknik i samarbete med Hrastnik1860 minskar utsläppen av växthusgaser med mer än 30%.

Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA