Meny
Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA
Hem / Sprit / Whisky / Maltwhisky / Peak 2 Peak Blended Malt Scotch Whisky
Peak 2 Peak Blended Malt Scotch Whisky
TIPS
Maltwhisky

Peak 2 Peak Blended Malt Scotch Whisky

Storbritannien , Skottland

319 kr

Jmf.pris 455:71 kr/l

Följsam smak av fat, kola, halm och aprikos.

Nr 497 - Flaska 700 ml - 40% - Sockerhalt <0,3 per 100ml

Om drycken

Peak 2 Peak är den första maltwhiskyn som lanseras i lättviktsförpackning på Systembolaget. Whiskyn är en fin blandning av tre ikoniska maltstilar från Skottlands regioner, Highland, Lowland och Speyside. Whiskyn har lagrats på ex-bourbon och oloroso sherryfat som ger en komplex smak med tydlig fatkaraktär.

Nyanserad smak med tydlig fatkaraktär, inslag av torkad frukt, honung, kanel, hasselnötter, apelsinskal och vanilj. Whiskyn lämpar sig väl att serveras både i sin enkelhet och som drinkbas.

Producent
AB NO.1 Production
Importör
AB No.1 Production
Smakbeskrivning
Doft
Djup doft av fat, kola, halm och torkad aprikos
Smak
Följsam smak av fat, kola, halm och aprikos.
1
Rökighet
shopping-icon

Peak 2 Peak Blended Malt Scotch Whisky

319 kr
+46
När du klickar på knappen ovan accepterar du Cocktailguiden.coms allmänna villkor och du blir epost- och SMS-prenumerant på våra tjänster. Dina angivna uppgifter hanteras enligt Integritetspolicy.