Meny
Hem / Gammal klassiker i ny kostym

24 Februari 2016

Nyhet

Gammal klassiker i ny kostym

Star Dry Gin har funnits på marknaden sedan 1933. Nu har den gamle storsäljaren fått ny design, med tydlig inspiration från Londons dåtida gatuliv.

Gammal klassiker i ny kostym

I början av mars kommer den nygamla klassikern Star Dry Gin ut i handeln. Den senaste designförändringen gjordes för sex år sedan och nuvarande utseende har fått en etikett som ska leda tankarna till de handtextade buss- och tunnelbaneskyltarna i London “förr i tiden”.

– Vi har återbördat produktens arv och ursprung som en London Dry Gin. Från en anonym och “prål-lyxig” design i budgetform till en mer stadig, ursprungstypisk klassiker med ett tydligt brittiskt arv där, flaskans nya form spelar en stor roll, säger Hans Knutsson, Design Director Motherland.

Star Dry Gin har en klassisk gindoft med mycket enbär och toner av citrus och koriander. Smaken är mjuk och len med toner av angelika- och lakrisrot.

Star Dry Gin
Storlek: 70cl, 35cl
Artikelnummer: 30-01, 30-02
Alkoholhalt: 37,5%
Säljstart: Början av mars

Välkommen COOKIES OCH PERSONUPPGIFTER

Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktas sig till dig som fyllt 25år. Om du går vidare intygar du att du är över 25 år.

Cocktailguiden.com använder cookies och behandlar personuppgifter för att leverera tjänster till dig, vidareutveckla våra tjänster, tipsa dig om relevanta viner och ge dig relevant marknadsföring hos oss eller via Facebook och Google.

MINA VAL
Fortsätt
ACCEPTERA